Uuden energian yritysten tietokanta

Uuden energian yritysten tietokanta

Energiamurros synnyttää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja pakottaa samalla muokkaamaan vanhoja liiketoimintoja. Murros tapahtuu vauhdilla ja se koskettaa monenlaisia yrityksiä ja toimialoja. Murroksen ymmärtämiseen hitaasti syntyvät tilastot tai yksittäiset uutiset eivät tarjoa hyvää lähdeaineistoa. Siksi kokosimme Uuden energian yritysten tietokannan tiedon keräämisen, välittämisen ja analysoimisen välineeksi.

Tietokannassa on yli 200 suomalaisia tai Suomessa toimivaa yritystä, jotka hyötyvät energiamurroksesta tai joutuvat joka tapauksessa alansa merkittävinä toimijoina kohtaamaan murroksen jollakin tavalla. Yritykset voivat esimerkiksi hyödyntää puhtaita energiateknologioita sekä tarjota erilaisia energiaa säästäviä palveluita. Myös toteutuneet vientihankkeet, innovatiivisuus sekä merkittävyys Suomen markkinoilla ovat tietokantaan otettavia yrityksiä yhdistäviä tekijöitä.

Uuden energian yritysten tietokanta on arkistoitu keväällä 2021 eikä yritysten tietoja päivitetä enää. Arkistoitu tietokanta löytyy täältä