Energiakokeilijoiden After Work 12.12.2018 Joensuussa

Kohtaamispaikka kestävän energian edelläkävijöille: teemana hajautettu energiantuotanto ja epäonnistumisista oppiminen

 

ke 12.12.2018 klo 16-18
Ravintola Kerubi, Siltakatu 1, Joensuu

Kaipaatko tilaisuuksia avautua ja keskustella rakentavasti hajautetun energian piloteista ja kokeiluista sekä niihin liittyvistä haasteista? Onnistuneista kokeiluista puhutaan mielellään, mutta entä ei-niin-putkeen menneet kokeilut? Niissäkin olisi paljon arvokasta opittavaa.

MIKSI?
Uudenlaisiin kestäviin energiaratkaisuihin liittyviä kokeiluja ja pilotteja toteutetaan Suomessa jo innokkaasti. Jotta ei keksittäisi pyörää uudelleen, olisi kuitenkin tärkeää, että kokeiluista saadut arvokkaat opit – niin onnistumiset kuin takapakit – leviäisivät tehokkaammin kokeilijoiden kesken ja myös tärkeille sidosryhmille. Näin vauhditamme myös energiamurrosta ja matkaa kohti kestävää yhteiskuntaa.

MITÄ?
Energiakokeilijoiden After Work on paikka jakaa näitä oppeja rennossa ilmapiirissä. Tapahtuma on suunnattu kaikille hajautetun energian ratkaisujen käyttäjille, niiden parissa työskenteleville tai niistä kiinnostuneille. Kokeilun koolla ei ole väliä – niin pienet projektit kuin suuretkin kokeilut ovat arvokkaita. Tilaisuudessa omia epäonnistumisiaan oppimiskokemuksiaan jakamassa keksijä ja tietokirjailija Janne Käpylehto. Aikaa on hyvin myös keskustelulle ja vertaisoppimiselle pienissä ryhmissä. Tarjolla tapaspöytä ja olutta/viiniä – lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä tarjoilujen mitoittamiseksi. Tapahtuma on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja:

Jenni Happonen, Kuluttajatutkimuskeskus, Helsingin yliopisto; jenni.happonen@helsinki.fi
Jani Lukkarinen, Suomen Ympäristökeskus SYKE; jani.lukkarinen@ymparisto.fi

Tapahtuman järjestäjä Strategisen tutkimuksen neuvoston Smart Energy Transition –hanke. Tapahtuma myös Facebookissa.

“I have not failed. I have just found 10 000 ways that won’t work.” – Thomas A. Edison