Energiakokeilijoiden After Work 8.10.2018

Aika: ma 8.10.2018 klo 16-18
Paikka: Tiedekulma, Think Lounge (2. krs), Yliopistonkatu 4, Helsinki

Kohtaamispaikka kestävän energian edelläkävijöille: teemana epäonnistumisista oppiminen

I have not failed, I have just found 10 000 ways that won’t work. – Thomas A. Edison

Kaipaatko tilaisuuksia avautua ja keskustella rakentavasti uuden energian piloteista ja kokeiluista sekä niihin liittyvistä haasteista? Onnistuneista kokeiluista puhutaan paljon, mutta entä ei-niin-putkeen menneet kokeilut? Niissäkin olisi paljon arvokasta opittavaa.

Uudenlaisiin kestäviin energiaratkaisuihin liittyviä kokeiluja ja pilotteja toteutetaan Suomessa jo innokkaasti. Energiamurroksen vauhdittamiseksi ja kestävään yhteiskuntaan pääsemiseksi olisi kuitenkin tärkeää, että kokeiluista saadut arvokkaat opit – niin onnistumiset kuin takapakit – leviäisivät tehokkaammin kokeilijoiden kesken ja myös tärkeille sidosryhmille.

Energiakokeilijoiden After Work onkin paikka jakaa näitä oppeja rennossa ilmapiirissä. Tapahtuma on suunnattu kaikille energiakokeiluja tai -pilotteja tekeville, niiden parissa työskenteleville tai niistä kiinnostuneille liittyipä hankkeesi sitten aurinkoon, tuuleen, hajautettuun energiantuotantoon, liikenteeseen tai vaikka uusiin liiketoimintamalleihin. Myöskään kokeilun koolla ei ole väliä, niin pienet yhden ihmisen projektit, kuin suuretkin kokeilut ovat arvokkaita. Tilaisuudessa omia epäonnistumisiaan oppimiskokemuksiaan jakamassa Smart Energy Transition –hankkeen vuorovaikutusjohtaja Karoliina Auvinen sekä keksijä ja tietokirjailija Janne Käpylehto. Lisäksi open mic ja tilaa keskustelulle pienissä ryhmissä. Tarjolla pikkusuolaista ja olutta/viiniä – lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu linkistä viimeistään 1.10. tarjoilujen mitoittamiseksi: https://goo.gl/forms/3LzJOQF6iGfZ3Wnp1

Tapahtuma Facebookissahttps://www.facebook.com/events/1875181269242279/?active_tab=about

Lisätietoja: Jenni Happonen, Kuluttajatutkimuskeskus, Helsingin yliopisto, jenni.happonen@helsinki.fi  

Järjestäjä: Smart Energy Transition –hanke, http://smartenergytransition.fi

Tapahtuma on osa valtakunnallista Kokeiluviikkoa: https://kokeilevasuomi.fi/kokeiluviikko

Vastaava tapahtuma järjestetään myös Lappeenrannassa aurinkoenergia-teemalla 18.10 klo 12-15, tervetuloa myös sinne! Lisätietoa: http://www.greenreality.fi/yritykset/gestapahtumat/aurinkofoorumi-otetaankoopiksi

 

Kuva: BizEpic.com