Energiapioneerien After Work 13.6.2019 Helsingissä

Kaipaatko tilaisuuksia avautua ja keskustella rakentavasti uuden energian piloteista, kokeiluista ja hankkeista sekä niihin liittyvistä haasteista? Onnistuneista kokeiluista puhutaan paljon, mutta entä ei-niin-putkeen menneet kokeilut? Niissäkin olisi paljon arvokasta opittavaa.

Energiapioneerien After Work on kohtaamispaikka kestävän energian edelläkävijöille. Tapahtumassa on tällä kertaa teemana energiaratkaisujen yhteiskehittäminen ja epäonnistumisista ja onnistumisista oppiminen.

MIKSI?

Uudenlaisiin kestäviin energiaratkaisuihin liittyviä kokeiluja ja pilotteja toteutetaan Suomessa jo innokkaasti. Jotta ei keksittäisi pyörää uudelleen, olisi kuitenkin tärkeää, että kokeiluista saadut arvokkaat opit – niin onnistumiset kuin takapakit – leviäisivät tehokkaammin kokeilijoiden kesken ja myös tärkeille sidosryhmille. Näin vauhditamme myös energiamurrosta ja matkaa kohti kestävää yhteiskuntaa.

MITÄ?

Energiapioneerien After Work on paikka jakaa kokeiluissa saatuja tärkeitä oppeja rennossa ilmapiirissä. Tapahtuma on suunnattu kaikille uuden energian ratkaisujen käyttäjille, niiden parissa työskenteleville tai niistä kiinnostuneille. Kokeilun koolla ei ole väliä – niin pienet projektit kuin suuretkin hankkeet ovat arvokkaita. Tilaisuudessa epäonnistumis-, tai paremminkin oppimiskokemuksia jakamassa keksijä ja tietokirjailija Janne Käpylehto sekä Clic Innovationin toimitusjohtaja Jatta Jussila. Pääpaino tapahtumassa on kuitenkin keskustelulla ja vertaisoppimisella pienissä ryhmissä. Tarjolla coctaileja ja pikkusuolaista – lämpimästi tervetuloa!

Energiapioneerien After Work 13.6.2019 Helsingissä – esitys

Lisätietoja: Jenni Happonen, Kuluttajatutkimuskeskus, Helsingin yliopisto; jenni.happonen@helsinki.fi & Taina Kujanpää, Clic Innovation; taina.kujanpaa@clicinnovation.fi
Järjestäjä: Smart Energy Transition & Clic Innovation Oy


Energiapioneerien After Work -tapahtuma kiertää Suomea vuonna 2019, eli mikäli toivot vastaavaa tapahtumaa omalle paikkakunnallesi tai yhteisöllesi, otathan yhteyttä: Jenni Happonen, jenni.happonen@helsinki.fi